Palvelumme

Vihervinkki  Prisma Raudassa Tikkulassa

Vihervinkin Minna antaa vinkkejä pihan suunnitteluun Prisma Raudassa (Tikkulantie 4) toukokuussa seuraavasti:
perjantaina 6.5. kello 16:00 - 18.00
torstaina  12.5.  kello 17.00 - 19:00
perjantaina 20.5.  kello 15:00 - 17.00
torstaina 26.5.  kello 11.00 - 13:00
Voit ottaa mukaan asemapiirroksen ja valokuvia suunniteltavasta alueesta tai tulla ihan vain keskustelemaan pihastasi.

Pihasuunnittelu

Vihervinkki toimii Porissa. Suunniteltavat kohteet voivat sijaita missä päin Suomea tahansa. Pihasuunnitelma voidaan tehdä koko pihaan tai johonkin sen osaan. Hyvä suunnitelma antaa mahdollisuuden laittaa pihapiiri kerralla kuntoon tai luo puitteet useamman vuoden työlle. Ammattilaisen tekemällä pihasuunnitelmalla varmistat pihaasi sopivat rakenteet sekä oikeat kasvit oikeaan paikkaan. Kokonaisvaltainen pihasuunnitelma tuottaa pidempiaikaisen ilon ja helpottaa hoitotöitä.

Neuvontakäynnit

Neuvontakäynnillä voidaan ratkaista  jokin piha-alueen yksittäinen ongelma tai antaa ideoita ja neuvoja koko pihan suunnitteluun ja hoitoon. Suunnittelija auttaa, kun etsitään uutta ilmettä vanhaan pihaan, pihan käyttötarpeet ovat muuttumassa, hoitotöihin halutaan helpotusta, uutta pihaa ideoidaan ja jäsennellään tai tunnistetaan pihan kasveja. Suunnittelija voi myös lähteä mukaan hankkimaan taimia taimimyymälästä.

Pihasuunnittelija, puutarhuri Minna Uskali perusti Vihervinkki pihasuunnitteluyrityksen vuonna 2003. Aikaisemmin hän oli usean vuoden ajan tehnyt pihasuunnitelmia Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy:lle pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Pihasuunnitelmia ja neuvontakäyntejä Vihervinkki tekee kaikkiin tiloihin. Kohteena voi olla uusi tontti, muutosta kaipaava piha, jokin sen osa tai vaikka parveke. Suunnitelma tai neuvontakäynti on myös persoonallinen lahjaidea. Vihervinkin asiakkaina ovat oman pihan rakentajat ja kunnostajat sekä taloyhtiöt ja yritykset.

Yhteistyökumppanit